Thursday, December 24, 2009

Εκπομπή 23/12/2009

..

4 comments:

Unknown said...

Καλησπερα! Μερικα links για εναλλακτικα του imeem :
http://www.grooveshark.com/
http://www.playlist.com/
Επίσης το http://www.awsm.fm φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενο αλλά ακόμα είναι σε alpha στάδιο και λειτούργει με invites.
Μην σταματήσεις το capture !! Προσωπικά , θα αλλάξει τελείως η μέρα μου αν γίνει αυτό και σίγουρα δεν είμαι ο μονός! Επίσης αν στο μέλλον υπάρχει η περίπτωση να ανέβουν όλες οι προηγούμενες εκπομπές μέσω rapid share θα είμαι ευγνώμων !!

Anonymous said...

chari

euge, stirizo ki ego poli auti ti prospatheia...k ektimo tin protasi sou pros ton zelle gia ennallaktikous tropous na anevenoun oi ekpompes tou Tzoum ston aera! se mia prospatheia na doume ti adiktipo exei auto to blog,
dimiourgisa selida sto facebook -boreis na gineis member
an s'endiaferei rixe mia matia-
onomazetai Tzoumas on Air
efxaristo

t

zzelle said...

Χάρη σε ευχαριστώ για τις προτάσεις. Θα τις κοιτάξω μόλις βρω χρόνο και θα ενημερώσω. Σχετικά με τις υπόλοιπες εκπομπές είναι πάρα πολλές για να τις ανεβάσω σε rapidshare, αλλά ίσως φτιάξω κάποιο torrent στο μέλλον.

Ανώνυμε σε ευχαριστώ για το group. Θα ήταν βέβαια καλύτερο να γίνονται οι όποιες συζητήσεις από τα σχόλια εδώ μέσα αλλά δεν πειράζει κιόλας.

haris said...

zzelle, προσωπικά είμαι οκ, με τα links σε rapidshare. Αν οι υπόλοιποι έχουν πρόβλημα και δεν έχεις βγάλει άκρη με το που να τα κάνεις host, let me know.